Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



Детальніше

09.03.2022

Спільна заява Ради профспілок країн Балтії на знак солідарності з Україною

Шаран Барроу, генеральному секретарю МКП

Довідково: Тер'є Олав Олссону, президент BASTUN

Луці Вісентіні, генеральному секретарю ПЄРР, генеральному секретарю ЕКП:

 

Спільна заява Ради профспілок країн Балтії на знак солідарності з Україною


Такої жорстокості, розрухи та політичного цинізму немає місця в XXI столітті. Ми запрошуємо міжнародне співтовариство твердо стояти на стороні демократичної України та бути голосом українців на різних рівнях, які відстоюють їхню справу всіма іншими можливими способами. Наші організації наголошують, що світ є свідком різкого порушення міжнародного права.

Невиправдане вторгнення Росії та Білорусі в Україну ставлять під загрозу не лише регіональну, а й глобальну стабільність. Це забрало забагато життів і вже завдало забагато людських страждань. Також ми нагадуємо всім людям доброї волі, що конкретні дії мають найбільше значення.

У зв’язку з цим ми закликаємо всіх робити пожертви в різні організації, які допомагають та сприяють народу України. Ми засуджуємо жорстокі та злочинні дії російського та білоруського режимів проти демократичної України та її громадян.

Балтійські профспілкові конфедерації засуджують заяву, опубліковану Федерацією незалежних профспілок Росії, в якій підтримується війна в Україні, ініційована російською владою. Це неприйнятно, і наш обов’язок - одноголосно засудити цю заяву. Ми запрошуємо МКП та ЄКП без зволікання дати оцінку цій заяві та її відповідності принципам демократичного профспілкового руху, проявити  повну солідарність з Україною та її працівниками. Рада профспілок балтійських держав вимагає від Росії та Білорусі припинити цю обурливу атаку, вивести всі сили та військову техніку та поважати міжнародне право.

Також ми нагадуємо всім людям доброї волі, що конкретні дії мають найбільше значення. У зв'язку з цим ми закликаємо всіх жертвувати у різні організації, які допомагають народу України, та робити свій внесок усіма іншими можливими способами. Ця війна розпочата не лише проти України. Вона загрожує всьому, що ми, профспілки, представляємо і у що віримо.


Щиро,


Інга Ругінене, президент Конфедерації профспілок Литви

Крістіна Крупавічене, президент Литовської профспілки "Солідарумас"

Егілс Балдзенс, президент Конфедерації вільних профспілок Латвії

Пеєп Петерсон, президент Конфедерації профспілок Естонії



У цій спільній заяві Рада профспілок країн Балтії – Конфедерація профспілок Литви (LPSK), Литовська профспілка „Solidarumas”, Конфедерація вільних профспілок Латвії (LBAS) та Естонська конфедерація профспілок (EAKL) виражає – Ця війна розгорнута не лише проти України. Це загрожує всьому, що ми, профспілки, представляємо і у що віримо.

 Інга Ругінієне, президент Конфедерації профспілок Литви

Егілс Балдзенс, президент Конфедерації вільних профспілок Латвії

Піп Петерсон, президент Конфедерації профспілок Естонії 



немає новин.

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627293031

Фотодокументи