Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



Семінар-навчання для голів первинних профспілкових організацій(26-27.11.2014)

Згідно постанови  президії обласної організації профспілки та основних заходів профспілки на 2014 рік 26-27 листопада 2014 року на базі  ПрАТ «Миргородкурорт»  проведено  дводенний семінар-навчання  для голів первинних профспілкових організацій.

В роботі семінару  взяли  участь  голови первинних, районних, міських профспілкових організацій, а також були запрошені фахівці ЦК профспілки  Гавриленко Л.І. та Голеусова Г. З. – головні  спеціалісти з соціально-економічної роботи Профспілки працівників охорони здоров’я України.

На навчанні були розглянуті такі питання:

1.Умови оплати праці працівників закладів охорони здоров’я. Єдина тарифна сітка розрядів і коефіцієнтів з оплати праці. Додаткові умови оплати праці.

2.Пенсійне законодавство в Україні. Реформування пенсійної системи. Пільгові пенсії працівникам галузі охорони здоров’я.

3.Звіти і вибори в членських профспілкових організаціях в 2015 році. Порядок проведення звітно-виборних зборів (конференцій) в профспілкових організаціях.

4. Проведення   громадського контролю за дотриманням законодавства про працю профспілковим комітетом в закладі охорони здоров’я. Види, підстави та порядок накладення дисциплінарних стягнень на працівників.

5. Організація роботи комісії профспілкового комітету по охороні праці. Розслідування нещасних випадків невиробничого характеру.

6. Фінансові питання в профспілковій роботі.

7.Інформаційно-організаційна робота в первинних профспілкових організаціях.

8.Інформаційний блок з елементами тренінгу. «Імідж лідера. Ефективне спілкування – запорука успішного лідерства».

В ході навчання чимало  питань було від учасників семінару до запрошених фахівців  ЦК профспілки стосовно оплати праці молодшого медичного персоналу, безпосереднього обслуговування хворих, чинного законодавства про учасників пілотного проекту з реформування системи охорони здоров’я,  пільгових пенсій медиків, порядку обрахування подвійного стажу роботи  та багато інших питань з трудового   законодавства та пенсійного забезпечення. На всі питання профспілкового активу фахівці ЦК профспілки дали вичерпні відповіді.

Всі учасники заходу отримали методичні матеріали на  допомогу   проведення звітів і виборів у 2015 році, постанову та положення про проведення чергового конкурсу на кращій літературний твір.

Під час семінару голови профкомів  спілкувалися , обмінювалися досвідом роботи  у забезпеченні   трудових прав, з питань соціально-економічного  захисту працівників -  членів профспілки, детально ознайомилися з роботою  ПрАТ «Миргородкурорт» .

 

  

немає новин.

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
08091011121314
151617182021
22232425262728
2930 

Фотодокументи