Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



Круглий стіл із членами мол. Ради Профспілки прац. ох. здоров’я та представниками студ. профспілок мед. коледжів (12.04.2012)

            Відповідно до плану заходів щодо реалізації молодіжної політики 12 квітня 2012 року в приміщенні Облпрофради проведено круглий стіл із членами молодіжної ради Профспілки працівників охорони здоров’я України та представниками  студентських профспілок медичних коледжів та училищ області за участю студентського профкому УМСА під гаслом: «Роль профспілки у житті медичної молоді».

            Захід відкрили вітальними словами та побажаннями плідної праці  голова обласного комітету профспілки Кувічка О.І. та член президії обласної організації Гапон Т.П.

            У ході зустрічі голова молодіжної ради Сазонова О.В. проінформувала студентську молодь про роботу обласної організації профспілки та висвітлили основні мотиви, через які членство в профспілках є необхідним на сьогодні. Про профспілкове життя та самоврядування студентів розповів голова студентського профкому УМСА Лисяний О.М.

            В рамках зустрічі також обговорювалися проблемні питання щодо забезпечення першим робочим місцем та гуртожитками студентської молоді.

            Практична частина заходу була спрямована на інтерактивні форми та методи роботи щодо лідерських якостей присутніх учасників круглого столу.

Під час виконання творчого завдання були створені команди, кожна з яких представляла креативну діяльність за певними напрямками роботи профспілкових організацій. Це розманіття творчих думок, дієвих практичних рекомендацій, корисний обмін досвідом.

            Цю частину заходу підготувала і провела - практичний психолог, голова методичного об’єднання голів студентських профкомів ВНЗ I-II р.а. Полтавської області, голова профкому Кременчуцького медичного училища – Подтикан Ірина Володимирівна.

            Прикрасили захід виступи учасників круглого столу з номерами художньої самодіяльності.

            Робота з молоддю є пріоритетним напрямом діяльності обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я, тому проведення подібних зустрічей планується і на майбутнє.

  

немає новин.

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627283031

Фотодокументи